مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد: جشنواره خوراک فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد است.

به گزارش یزدفردااحمد آخوندی در نشست با مسئول کمیته گردشگری خوراک با بیان اینکه غذای سنتی یزد نیازمند ساماندهی است، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که می‌تواند باعث ساماندهی خوراک‌های سنتی و بومی یزد شود برگزاری جشنواره خوراک است.

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌ها در معرفی ظرفیت‌های موجود بسیار موثر است، گفت: جشنواره خوراک نیز فرصت و ظرفیت موثری برای معرفی خوراک و جاذبه‌های خوراکی است.

آخوندی با بیان اینکه از برگزاری جشنواره خوراک در یزد حمایت می‌کنیم، گفت: باید برای معرفی ظرفیت‌های خوراک یزد استفاده از خوراکی‌های بومی و سنتی را ترویج کنیم.

وی با بیان اینکه یزد سرشار از خوراک و فرهنگ و آیین و رسوم این خوراک‌هاست، گفت: خوراکی‌های یزد عموما جاذبه‌های قابل توجهی هستند که بسیاری از آن‌ها پشتوانه فرهنگی و آداب و رسوم بومی را به همراه دارد و حفظ این خوراکی‌ها می‌تواند در فرهنگسازی و حفظ آداب و رسوم یزد نیز موثر باشد.


  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا